Camoufleren van je bureaublad

Mijn bureaublad van de Macbook is mooi schoon, na tips van de kenners. Soms gooi ik er echter wel tijdelijk van alles op. Wanneer je dan klaar staat met je Mac voor een presentatie, is het natuurlijk niet zo heel netjes om via de beamer je hele bureaublad zichtbaar te maken. Oplossing (weer alleen voor de Mac) is camouflage, (freeware) dat na starten (en goede instellingen) een laagje legt over je bureaublad items met een Bureaublad achtergrond uit je bestanden. Handig toch? Kwam er wel achter dat het programma de magneten van de vorige post niet camoufleert.
comouflage

Eén reactie

  1. Hoi Karin,

    Ik herken het probleem en gebruik daarvoor al jaren een aparte account op mijn computer.. Voordat de beamer aan gaat even switchen van account (bij mijn Ubuntu laptop zet hij dan ook meteen de resolutie voor de beamer) en klaar is kees…

    Ciao,

    Hans

Reacties zijn gesloten.