Cadeautje om het goed te maken

Naar aanleiding van mijn Blogpost over ‘Help een Computer’, kreeg ik een milde tik op de Blogvingers van Ruben Bellens over de grap. Natuurlijk wil ik mijn zuiderburen te vriend houden en bedoelde ik er niets vervelends mee. Anders had ik trouwens Janien allang in de mail, blog of Twtterlijn gehad.
Om het nu goed te maken heb ik een extraatje bij de educatieve game, waarmee je echte eerste beginners, (mijns inziens nog steeds eerder een volwassene dan een kind) leert te werken met de muis en het toetsenbord. Bij Annet Smith zag ik de aanbieding van Wunderworks. Gratis downloadable Teamplayer Software waarmee je meerdere muizen en toetsenborden op 1 PC kunt aansluiten en vervolgens bijvoorbeeld via een beamer op 1 scherm kunt samenwerken.
Als je nu Help een Computer download (kinderen help pappa en mamma even) Wunderwoks installeert en vervolgens het spel samen speelt, kunnen de kinderen hun digibete pappa en mamma helpen door het voor te doen of hen te snel af te zijn. Kijk, nu heb ik tenminste vast iemand zover gekregen dat ie Wunderworks en Help een Computer download en het uitprobeert. Ook heb ik gratis en voor niks 2 cadeautjes aangeboden en Ruben nu weer te vriend 🙂

Blogged with the Flock Browser