Broodfonds in oprichting.

Aanstaande donderdag is in Leidsche Rijn de eerste bijeenkomst van een Broodfonds in wording.


Voor mij als onderwijsondernemer boven de 55 is het bijna (niet) mogelijk een AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) af te sluiten. Ik ben een oude bejaarde zieke vrouw ….denken de verzekeraars. Eigenlijk heb ik al 3 jaar mijn ziektekostenverzekering netjes betaald en er niets voor teruggevraagd, maar dat terzijde.

Ik wil dus best een beetje zekerheid en dus wil ik me aansluiten bij een broodfonds, of zoals nu, meedoen aan de oprichting ervan.
Terwijl ik deze post aan het schrijven was, bedacht ik ineens dat het gewoon handig zou zijn om er alvast een wordpress site bij te maken.

Laat ik daar dan nu maar wat energie in steken en wat meer informatie gaan kopiëren en plakken, want ik hoop dat er voldoende mensen aansluiten om echt een broodfonds te kunnen starten!

Oh en waarom een appel als afbeelding? Omdat ik een appeltje voor de dorst leuker vind klinken dan broodfonds 🙂