Botox effecten, Singalong songs en Disclaimers

botox.jpg
Al een tijdje zie ik ‘s morgens dat mijn oogleden iets slapper worden en overweeg dan in het halfdonker een Botox ingreepje. Na deze week ben ik erachter dat e.e.a goedkoper kan.

Wanneer je namelijk van de ene verbazing in de andere valt, trek je je wenkbrauwen stevig op en span je je oogleden aan. Dit was een goede pseudo Botox week, veel voor weinig geld maar wel  oppassen dat er geen ongewenste verlammingen optreden.

Afijn dus zo plastisch mogelijk zijn zonder de disclaimer van mijn mail te overtreden. 

Mail disclaimer en visitekaartjes meting: Ergens in een uithoek staan de regels van ons visitekaartje die we onder de mail moeten zetten en kun je daar ook (wenselijk) de disclaimer aan vast hangen. Mijne is hopelijk meestal  lichtgrijs en Arial 8. (ca 4 cm extra mail dus, inclusief mijn loze hebben en houden).

Laat ik iets in de zgn. bus liggen is de disclaimer Arial 14. Je kan niet weten
Enkele betere botox effecten uit mijn inbox: 12 centimeter disclaimer omdat het in 3 talen is, 8 centimeter omdat de functie/rol/taak uit 4 regels bestaat. 2 centimeter extra omdat ik (inclusief het daar wel mogelijke plaatje) rekening moet houden met omgehakte bomen als ik iets af druk (waar ik gezien de afstand naar de printer wel weer 274,8 Kj mee verbrand). Afijn…..zo halve liter Botox bespaard.

Zondag: (disclaimer arial 14): 3×3 onderwijsmodel groeit naar 1×5…..of 4×8 oh nee, 8×4. 1 afspraak met Doctor Schumacher bespaard.
Maandag: Hoe bereid ik een doelloze bijeenkomst voor en wat wil ik er niet mee bereiken. 2 uur pijnloos Botoxen

Dinsdag: Voorbereiden presentatie, de enige dag in het jaar dat zelfs de beheerders BB een Fokke en Sukke strip kunnen aanpassen omdat de Bug in 8.0 heel erg is. (bedroefd kijkend, veel te snel veel wijn en heel veel mondelinge disclaimer Arial 18 roddels. Veel gif verlamming te voorkomen.)

Woensdag: Sing-a-long dag: op de grote stille heide, Stormy weather,  Jo met de Banjo (zing door tot de derde zin). Inhaken en meezingen. Botoxloos maar wel een energielek.
Woensdagavond: wist je dat wij een treasurer hebben en ik nooit meer een declaratie op een verkeerd formulier mag invullen. Overweging: liposuctie?
Donderdag: Het is allemaal de schuld van E. hij onderbrak mijn wake-up light moment met een SMS aan de bedgenoot, die ooit bedacht heeft dat een geluidje gekoppeld aan een persoon leuk is, nee, lekker de Flaco Gimines 7.15 uur op een meter in je oor. Het is de hele dag niet meer goed gekomen.

Vrijdag: TGIF dag: deze dag ga ik niet meenemen om de totale verlamming van mijn sierlijke gelaat te voorkomen.

Mijn jongste zoon zei me ooit, aaiend over de eerste kreukeltjes: Rimpels zijn herinneringen.
Laat het dus maar zo.