#BoekTweePuntNul hebbes.


Er zullen inmiddels al bergen Blogposts over geschreven zijn. Ik denk dat Louis Hilgers en Tessa van Zadelhoff een paar weken niet kunnen zitten vanwege alle veren die ….en dubbel en dwars verdiend natuurlijk!
Gisteren was #feestjetweepuntnul, waar de aanwezige co-auteurs van #BoekTweePuntNul hun eigen set boeken in ontvangst mochten nemen. Ik vind persoonlijk dat het boekje dat er nu ligt (de onderwijsvariant natuurlijk) thuis hoort in de kast van elke docent. Heldere leesbare hoofdstukken van 2 pagina’s over webtools.
Natuurlijk moet het boek in ontwikkeling blijven en is het nooit af.
Over de bijeenkomst zelf, want dat was een unieke gebeurtenis. Wat onvoorstelbaar leuk om zoveel mensen bij elkaar te zien, in alle leeftijdsgroepen..die allemaal even enthousiast waren en een soort van gezamenlijke trots voelden.
Ik had echt zoiets….dat ik hierbij mag zijn is een eer en ik denk dat velen dat hadden. Uit echt het diepste Zuiden en hoogste Noorden waren mensen afgereisd om dit mee te maken.
Afijn….ik zeg verder niets meer….gewoon NU bestellen!
Natuurlijk komt er ook een web/app achtige variant maar eigenlijk hoort dit boekje gewoon naast je PC/Laptop/Tablet te liggen.
Trouwens ik ben begonnen om mijn eigen boekje tot collectors item te maken…mis alleen nog een paar handtekeningen 🙂