Boektweepuntnul…en toen was de zondag voorbij

De hele dag moest ik een verslag over Boektweepuntnul en Handboektweepuntnul laten liggen omdat er op zondag zoveel anders moet/mag/kan.
Eerst met mijn keukentafellief onvoorstelbaar zitten prutsen met Powerpointthema’s. Het maken van een vaste achtergrond, opslaan als thema en dan alle oude presentaties in dat thema met zo min mogelijk muisklikken omzetten.

Toen ik er vanmiddag aan wilde beginnen liep ik eerst vast omdat ook de onderwijzigersite een update nodig had, eigenlijk de 366 dagen van karinwinters.nl niet meer klopte. Ik kan niet iedere dag bloggen. Niet meer….in elk geval. Komt dat door te weinig materiaal? Nope, door te veel en door heel veel andere dingen. Dan ook maar karinblogt uitgebreid met een aantal pagina’s, in het kader van personal branding, gewoon laten zien waar ik allemaal bij betrokken ben.
Daarna gewoon ook mensendingen doen als eten en praten met echte mensen.

Vanavond na het eten dacht ik nou kan ik wel even gauw de links naar de foto’s, de website, de battle of the trendwatchers beschrijven. Helaas, weer gaat “onderwijs” voor en de zoektocht naar een memoryspel voor de productherkenning van de lessen van morgen was belangrijker.
Nadat we een aantal dingen geprobeerd hebben, ben ik eens een andere zoekterm gaan gebruiken, wij zijn tegenwoordig zo arrogant dat Google voor ons vertaalt en we zelf niet creatief zijn in onze zoektermen. Een online memorymaker matchthememory.com gevonden, waar je alleen even moet opletten met welk account je inlogt en je je afbeeldingen in een map hebt klaarstaan….maar binnen 5 minuten een game online hebt staan.
Tegenover mij klinken nu muisklikken want na de sla- en vissoorten , komen er vast meer. (zag net de tweet vleesdelen). .
Mij hoor je niet mopperen, want ondanks dat ik NIET met mijn voeten in de onderwijsmodder sta, ben ik altijd behulpzaam om samen naar een oplossing te zoeken.
Blijft wel dat ik geen verslag van de prachtige boekrelease heb kunnen maken…ach…koop gewoon de boeken maar en vraag mij daarna maar om je te helpen.

 

2 reacties

  1. als ik ooit heftiger in verwachting ben geweest van een verslag dan is het toch wel jouw verslag over je hele BoekTweePuntNul experience en je HandBoekTweePuntNul beleving … dus Karin … ik blijf geduldig wachten (alhoewel geduldig!?)

Reacties zijn gesloten.