Boekenborrel Leren in de 21e eeuw.

Het 10e boek van BoekTweePuntNul,  (want zoals Louis Hilgers zegt: elk uniek isb-nummer telt als nieuw boek) werd vanmiddag met een borrel bekroond.
Tijdens de NOT was het boek al gepresenteerd en te koop voor de beursbezoekers.

Frank van den Oetelaar en Henk Lamers zijn hoofdauteurs van het boek. Het boek start met de historische ontwikkelingen rond technologie en communicatie en de snelle ontwikkelingen van de laatste jaren.
Daarnaast staat het boek vol handreikingen, achtergronden, uitleg van terminologie, tips, inspiratie en praktijkvoorbeelden. Vanzelfsprekend allemaal gericht op het leren anno nu.

Zoals we gewend zijn van de BoekTweePuntNul uitgevers is er zeer rijk beeldmateriaal aanwezig. Dit keer mocht Mara van den Oetelaar (ja ja de dochter van :-)) het land doorkruisen om de foto’s te maken. Daarom heb ik eindelijk een nieuwe profielfoto.

Brigitte Bloem (eveneens lid van het vaste Vives redactieteam) heeft een groot aantal ‘experts’ geïnterviewd.
Nou zie ik mezelf niet echt als ‘expert’, meer als ervaringsdeskundige, maar toch mocht ook ik mijn bijdrage leveren. Hoe Brigitte er ooit een goed verhaal van heeft kunnen maken is me een raadsel, want we hebben echt over van alles gesproken en ook nog eens op meerdere plaatsen. Klasse hoor!
Mooi dat er in het boek realistisch gekeken wordt naar de tijd die nodig is om veranderingen die in gang gezet worden ook de tijd te geven om te kunnen slagen.

Hoewel ik het niet met alles 100% eens ben, vind ik het
een eer om mijn naam weer in een BoekTweePuntNul boek terug zien.

Nou ik!
Nu ga ik echt eens werk maken van het boek dat nog op mijn wensenlijstje staat. Schoolcommunicatie. Dus binnenkort ga ik eens kijken welke slimme en andere 21e eeuwse vormen van sponsoren werven ik kan bedenken.

Crowdfunding maar dan toch weer net even anders…ik kom daar binnenkort op terug.

Gefeliciteerd Frank en Henk met het boek. Aan het hele team van BoekTweePuntNul: complimenten met deze nieuwe loot aan de boekenstam.