Blytes over jong ondernemerschap gesproken

Tim van Elsoo hou die naam in gedachte, de Dutch Zuckerberg. Natuurlijk wordt Blytes.nl niet de allergrootste van de wereld, (nederlandstalig) maar de ambitie die uit de nieuwsberichten straalt is wel heel mooi. Als je 16 bent en zo slim dat je gewoon via de open kanalen zegt dat je die ambitie hebt, heb je wat mij betreft al een een wereld gewonnen.
Het internet bruist van zulke jonge honden en die verdienen steun, aanmoediging en technische ondersteuning.
Het maken van een community-achtig iets vergt namelijk niet alleen de software om iets te maken, de servers om het te hosten…maar heel veel actieve gebruikers om werkelijk succesvol te zijn. Waarom maakt dus Blytes dan een kans?
De weerstand van veel mensen tegen Hyves, Facebook en ook de vervuiling van Twitter door commercie, botjes en oudjes. Daar ligt wat mij betreft een mooie kans en ik wens Tim ook alle succes. Trouwens heel slim die overstapservice!
Ik ben blij dat ik de ubergeek (hij noemt zichzelf zo) niet in de klas heb bij informatica, want de rekensom 16 jaar maakt dat hij nog op school zit, ga er maar aan staan 1.0 docenten.

Eén reactie

  1. @jasper daarom dus ook de melding over technische ondersteuning, als het een succes wordt ligt e.e.a steeds plat. en durb.nl…aj ik ben echt een oudje. Blijven hangen in cu2 fase

Reacties zijn gesloten.