Beter laat dan nooit, even terugkijken op de CVI managementconferentie

Voor ik mijn zondagleeswerk ga starten toch even terugkijken op de Managementconferentie in Noordwijkerhout. Heel veel verslagen van de workshops, geluidsbestanden en foto’s vind je terug op de weblog, dus daar zal ik jullie niet mee lastigvallen. Wel weer tot de conclusie gekomen dat Netwerken mensenwerk is en dat ik daar van geniet. Voor het eerst was ik op een conferentie als ex-Roc’er dat was even wennen. Je bent nu een van de commercielen en wat mij betreft dus met een wat voorzichtigere aanwezigheid in workshops. Mensen die me kennen weten dat ik regelmatig last heb van autokannibalisme (eerst zeggen dan pas je tong afbijten), dat kan nu niet meer. Daarnaast kwam ik erachter dat Karin Winters nu voor veel mensen geen gesprekspartner meer is en dat is even wennen. Ook is netwerken een competentie die niet iedereen even goed ontwikkeld heeft. Bijvoorbeeld: als je met 15 colllegae van een ROC aanwezig bent is het volgens mij de bedoeling dat je je verspreid, kennis deelt en netwerkt. Nieuwe mensen leren kennen is beter dan bijpraten met je collegae. Het gebeurde zelfs een keer dat ik 6 ex-collegae in een Workshop tegenkwam, niet handig lijkt me. Leuk, Twittervrienden maken in het echte leven! In de openingssessie zat MartinRis voor mij, druk uitleggend wat Twitter was, ik kon kiezen…hem een bericht sturen of een hand geven. Heb ook mensen niet gesproken en dat vind ik jammer, maar 2 keer mijn Poken gebruikt.
Wat mijn leerpunt is: niemand kende Remindo……of ik even aan het werk moet 🙂 (dus als je het wilt weten……)
Allermooiste moment, ik mag mezelf (samen met Wilfred Rubens) nu vriend van het CVI noemen en vind dat echt een grote eer, zal die vriendenrol als ambassadeur gaan uitdragen. Om jullie het zoekwerk naar de ergste foto van mezelf te besparen (met dank aan Willem Karssenberg) hier dan:
DSC_9707 (Large) by cviweblog

Blogged with the Flock Browser

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.