Back in BlogBusiness: #NCOSM 2013

Omdat ik echt overstelpt was met leuke werk dingen en er heel veel naast aan het fietsen ben (oh nee…buiten de lijntjes kleur), was bloggen een paar weken gewoon ondoenlijk.

Deels, omdat ik principieel niet over mijn werk bij andere organisaties blog en anderszins de avonden gevuld waren met het voorbereiden van presentaties, workshops en trainingen.
Niet dat de agenda nu leeg is, maar omdat ik van mezelf MOET weer eens een postje.

ncosmOp 15 en 16 mei mag ik 2×2 presentaties/workshops verzorgen bij het Nationaal Congres Onderwijs en Sociale Media. Dit doe ik vooral omdat ik de programmamanager Louis Hilgers een zeer warm hart toedraag en ik de locatie erg spannend vind.
Natuurlijk ga ik daar weer een aantal mensen de hand schudden die ik alleen via de Sociale Media ken, dat vind ik echt onvoorstelbaar leuk.

 

Om nu een paar vliegen in een klap te slaan.

  • De 4 minuten Pitch om mijn workshop te verkopen is up and running, de sheets zijn al bij de geeerde dagvoorzitter Dieter Mockelman…maar…
  • Eigenlijk vraag ik de deelnemers nu al…KOM BIJ MIJ..als je dat nu al besloten hebt kun je me NU al opdrachten, wensen en vragen geven…dat maakt de sessie: Sociale media in de les, het doet geen pijn,  veel leuker …kom maar op met vragen
  • Ondanks het feit dat de prijzen voor het congres voor met name zakelijke partijen zeer mals zijn, bied ik toch de 20% korting aan.
    Mail me en je krijgt de “geheime code” opgestuurd.
  • Als je erbij bent….er is een app van het congres, best handig!
  • Voorafgaand aan het congres is de deelnemers gevraagd een artikel aan te leveren, de mijne is al een tijdje terug gepubliceerd en vooral intern zijn de reacties best positief

Al met al,  heb ik er ondanks de oude traditie Keynote, workshop, Keynote zin in.
Wie ga ik de hand schudden?
Voor 1 keer ook de banner van NCOSM in de zijbalk, one minute of fame.