Appple-beet en Apple beestjes

Inmiddels aardig thuis op mijn Apple machientje, hoewel ik nog steeds niet de tijd neem om eens wat meer dingen beter uit te zoeken. Deze week stond er in de krant dat er op veel huistafels een notebook staat, hier staan er 2, mijn verkering is inmiddels meer thuis op de Asus Eee dan ik en dat zegt iets, want voor hem moet altijd alles het gewoon doen. Op de Asus nog steeds niets extra’s geinstalleerd, op de Mac des te meer. Houd me aan de tip van Helikon (die vol trots en blijdschap blogt over de groei van zijn weblog) mijn bureaublad leeg te houden  en wel veel dingen te proberen. Kan iemand mij eens vertellen waarom de icoontjes van de Mac vaak beestjes zijn? Evernote is een Olifant, Growl is een pootafdruk, Tweetdeck een vogeltje. Maakt eigenlijk niet eens zo veel uit, alle icoontjes van de Mac zijn mooi.
Nu ben ik in mijn achterhoofd al bezig met mijn nieuwe uitdaging en mag daarvoor mijn eigen notebook uitkiezen, ga ik nu helemaal over op de Mac of houd ik er voor de veiligheid er toch een Windows machine naast en mijn telefoon, toch de IPhone of een HTC.

AppleBugs-tm.jpg

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

 1. [ vanuit de Wikimedia conferentie, waar ik net een presentatie heb gehouden over WIKI’s in het VO]
  Op school is het natuurlijk alleen maar PC. Maar thuis ( en ook op school, want ik neem mijn Macbook altijd mee) de Macbook Pro. Ook heb ik gekozen voor de iPhone ( 1e generatie). De laatste is al een keer kapot geweest en ik heb hem net laten vallen, dus er zitten barsten in, maar ik hou er toch erg van.
  Ik heb spijt dat ik mijn geliefde een tijd geleden een Dell laptop heb gegeven, want ik moet nu steeds Vista problemen oplossen. En ik wil Vista helemaal niet leren kennen.
  Ik heb nog bijna nooit problemen gehad met conversie of zo. En dus hoef ik geen Windows apparaten meer. Dus ga voor de Apple.

 2. 2 dingen:
  1. Zelfs je computer is een dier (beestachtige machines zijn het) want de codenaam van je courante OS X is Leopard.
  2. De Mac is de best machine om Windows op te draaien. Je kunt maar kiezen. Windows onder Boot Camp of onder een speciale emulator zoals VMWare Fusion, Parallels of CrossOver.

  Ik zou echt niet weten waarom ik speciaal een computer zou willen hebben om Windows op te draaien.

  En o ja. weer dan voor de vermelding. 🙂

Reacties zijn gesloten.