Appple-beet en Apple beestjes

Inmiddels aardig thuis op mijn Apple machientje, hoewel ik nog steeds niet de tijd neem om eens wat meer dingen beter uit te zoeken. Deze week stond er in de krant dat er op veel huistafels een notebook staat, hier staan er 2, mijn verkering is inmiddels meer thuis op de Asus Eee dan ik en dat zegt iets, want voor hem moet altijd alles het gewoon doen. Op de Asus nog steeds niets extra’s geinstalleerd, op de Mac des te meer. Houd me aan de tip van Helikon (die vol trots en blijdschap blogt over de groei van zijn weblog) mijn bureaublad leeg te houdenĀ  en wel veel dingen te proberen. Kan iemand mij eens vertellen waarom de icoontjes van de Mac vaak beestjes zijn? Evernote is een Olifant, Growl is een pootafdruk, Tweetdeck een vogeltje. Maakt eigenlijk niet eens zo veel uit, alle icoontjes van de Mac zijn mooi.
Nu ben ik in mijn achterhoofd al bezig met mijn nieuwe uitdaging en mag daarvoor mijn eigen notebook uitkiezen, ga ik nu helemaal over op de Mac of houd ik er voor de veiligheid er toch een Windows machine naast en mijn telefoon, toch de IPhone of een HTC.

AppleBugs-tm.jpg

Blogged with the Flock Browser