API en slimme software…..'t zal wel.

Vanmorgen gelezen: Slimme software breekt internet open.
In het artikel wordt uitgelegd hoe een API (Application Protocol Interface) werkt. Mij gaat het natuurlijk acuut boven de pet.
Hier kun je tekst en uitleg vinden hoe je het op een eigen site kunt gebruiken. Geloof dat ik dat wel eens wil gaan proberen te bouwen, lijkt me wel leuk om mijn sociale bende op mijn eigen pagina te verzamelen of is dat weer niet de bedoeling. Keek even op de vermelde Twitter site gebouwd met API door Roeland Landegent. (alleen iets te zien als je een Twitter account hebt trouwens). Vind Twitter mooier om te zien en Twitter plat…..Slandr plat. Trouwens in mijn Flock browser staat Twitterfox en daar zie ik in mijn ooghoek alle nieuwe tweets en anders het aantal berichten.
Gekke, nu ik toch de derde blogpost over een krantenartikel schrijf, in de krant geen enkel internetadres in de tekst. Op de site van de Volkskrant lekker overal hyperlinks scheelde me dus weer zoeken naar het plaatje en de uitleg.

.

Blogged with the Flock Browser