Als een spin in het web

Nieuwe banner eindelijk geplaatst. Onze achtertuin BARST van de kruisspinnen, echt onvoorstelbaar hoe die beesten werken. Ikzelf laat, zolang het web me niet in de weg zit, de prachtige kunstwerken die spinnen maken voor wat het is. Mooie kansen om mijn fotografische vaardigheden te oefenen ook trouwens (foto in de banner dus zelf gemaakt). Onze tuin trekt veel te weinig vogels aan en dus hebben de spinnen alleen ons als natuurlijke vijand (rotkatten).
Trouwens, ik las dat in een gemiddeld hygienisch huis wel 1.500 spinnen wonen. (dit voor de aragnafoben onder ons 🙂 )
Afijn, de spin dus als banner, een spin in het web, zo hoop ik dit schooljaar te kunnen werken en Bloggen.
Daarnaast heb ik eigenlijk een hekel aan de natte herfst en de spinnen kondigen die echt aan. Jammer, dag slechte zomer, hallo natte herfst, de groeten van Winters.

Blogged with the Flock Browser