Niet allemaal gaan mailen

Via twitter werd ik attent gemaakt op de gratis mini cursus Internetvaardigheden die de Open Universiteit in september gaat aanbieden. Natuurlijk wil ik dat wel bekijken en wie weet leer ik er ook nog iets van. Maar de manier van opgeven is nou niet echt heel handig. Als je mee wilt doen en op de hoogte gehouden wilt worden moet je een e-mail sturen.  Als het echt gratis en open zou zijn zou het handiger zijn je online rechtstreeks in te schrijven voor de cursus, scheelt heel veel werk lijkt me. Tip voor de OU: jullie gebruiken Blackboard en ik weet dat je daar een tab kunt maken waar de openbare cursussen staan waar je jezelf gewoon in kunt enrollen :-). Bijna wilde ik nog iets over Wikiwijs zeggen…maar dat doe ik in een volgende post.
mail

noot: voor lezers die ineens zien dat de post anders is dan vanmorgen, klopt ik heb hem aangepast omdat het lijdend voorwerp niet de dupe moet worden van een onhandige OU zet en onnodig veel mail krijgt, dus alleen als je je op wilt geven even zoeken

2 reacties

  1. Hallo Karin,

    het lijkt misschien niet handig dat inschrijving via email verloopt. Deze cursus is onderdeel van een onderzoek en de infrastructuur is nog niet volledig opgezet. De cursus wordt niet in BB aangeboden (het gesloten karakter van BB laat ons niet toe te meten wat we willen, zonder in de building blocks te duiken). Om het onderzoek geen vertraging te laten lopen, hebben we wel alvast de cursus aangekondigd, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen.

Reacties zijn gesloten.