Alleen Windows XP en de rest freeware

Via lifehacking, tegenwoordig zelfs met een aparte rubriek te vinden op nu.nl, kwam ik op de site van Johnny Karp die na een computercrash de missie ondernam om alleen Windows XP op zijn geschoonde PC te installeren en de voor de rest alleen freeware te gebruiken. Hij heeft een overzicht op zijn weblog, Freewaremission, geplaatst met daarbij een korte omschrijving van de functionaliteiten van de freeware programma’s. Misschien handig om eens te kijken als je nog iets mist. Raar wel dat hij XP (waar je wel voor moet betalen) installeert, maar kan me dat wel voorstellen, als je het toch in huis hebt. Veel freeware programma’s zijn ook alleen met XP te gebruiken. De dingen die ik mis (gratis photoshop en website bouwer) op de Mac heb ik nog niet kunnen vinden, misschien Gimp, maar daar moet je weer allemaal extra dingen voor doen om te laten werken op de Mac en daar ben ik nog niet handg genoeg voor.

Blogged with the Flock Browser