Alleen voor sommige dames

Erger moet het volgens mij niet worden en ook zag ik van deze site Mon-thly-Info dus eigenlijk het hele nut niet.
Als je een account aanmaakt bij deze site kun je de data van je menstruatie bijhouden, welke vrouw weet niet dat HET eraan komt dan? Na wat bladeren, zie ik dat je ook je lichaamstemperatuur kunt bijhouden. Toen bedacht ik ineens dat het is voor vrouwen die zwanger willen worden…nou dan is het dus niet mijn site. Trouwens als je dan de vruchtbare temparatuur hebt en online (tijds- en plaatsonafhankelijk) bijhoudt heb je volgens mij 1 probleem als je het op je werk invult. Zou er ook een opvliegers registratiesite zijn?

Blogged with the Flock Browser

4 reacties

  1. Ook handig voor partners volgens mij. Kunnen ‘we’ ons alvast moreel indekken tegen een volle week chagrijn 😉

  2. Jouw laatste vraag. Gegierd van het lachen! Giiiieeeerrrren. Bij roodgloeiende kaken en het zweet tot aan de knieën. Je bent gewoon gewwweldig!

Reacties zijn gesloten.