Ademloos gekeken naar oude key note van Guy Kawasaki

Kijk, als je in een andere setting dan alleen onderwijs terechtkomt, krijg je ook andere tips. Vanmorgen kwam ik op mijn werkplek aan en dacht dat ik een radio gekregen had. Echter een mail met links naar Guy Kawasaki en de tip eens te kijken en luisteren, daarvoor stonden de boxen klaar. Gekeken en geluisterd heb ik met open ogen en oren. De kenners onder jullie zeggen “ouwe koek”. Maar voor mij is het nieuw en dacht, dat is nog eens een spreker, de humor, kwinkslagen, moppen en heel veel relevante informatie. Zijn technische tip (als het om een presentatie gaat) 10/20/30 hou ik vast. 10 Powerpointslides (max), in 20 minuten te bespreken en in lettergrootte 30. Als je dat kunt, weet je inhoudelijk waar het over gaat. Maar ook de rest van zijn 11 tips uit het boek the Art of the Start zijn heel inspirerend. Die man zal wel een paar dubbeltjes vragen als je hem wilt hebben als Key-note spreker. Ga in elk geval zijn blog eens volgen, vast leerzaam.
Trouwens nog een lekkere man om naar te kijken ook (het oog wil ook wat :-))