Ach wat sneu Jochen Kruger is dood en ik ben erfgenaam.

Via mijn ongebruikelijke ikben@karinwinters.nl e-mailadres ontving ik een mail van een advocaat die mij meldde dat ik miljoenen kan erven van de overleden Jochen Kruger. Omdat ik niet reageerde volgde er een 2e wat dwingender mail dat ik wel moest reageren. Afijn als grap….please sent me the miljons….als antwoord gestuurd. Nu ontving ik warempel een antwoord met een foto en weer veel blabla. Weet je wat ik niet snap…dat ze die mails blijven sturen aan heeeeeel veeeel mensen. 19.900 hits op Google met blogposts vol over deze nepperij. Natuurlijk doe ik niet mee met de hele handel, ben d’r gek zal straks even kopietjes van mijn hele hebben en houden naar een wildvreemde gaan mailen. Heb even gesurft, het vervolg straks is dat ik 39 dollar moet storten voor iets en dan niets meer ga horen.
Het testament is ook gewoon online te vinden, eens kijken of er een reactie komt als ik het ID van de beste advocaat hier publiceer.
id

20 reacties

 1. He jammer, Nou moet ik die dertig miljoen nog delen ook!! Ik word de laatste tijd dood gegooid met die onzin mails. Jammer genoeg zijn er nog steeds mensen die er in stinken………

 2. he,wat leuk,wij worden milioenairs tijdens de krisis.Ik heb OOK zo n mail gekregen.KUNNEN WE NIET DE KRACHTEN BUNDELEN EN IETS DOEN?gr.danny

 3. Lieve mensen, binnen 14 dagen kreeg ik een prijs toegekend van 488.620,= euro van Microword, eentje van 1.000.000,= van COMO ONE allebei via de LA CAIXA BANK in Spanje en “bemiddeld” de eerste door DON SANCHEZ en de 2de door FERNANDO SANCHEZ. Ik moest trouwens dan wel even 1450 en 785 euro voor de kosten van het overmaken p mijn rekening vooruitbetalen! Belachelijk duur betalingsverkeer dus. Nu speelt mij ook de “KRUGER WILL” . Het zou me niet verbazen als het allemaal uit dezelfde koker komt. Trap er niet in! Koop een staatslot! Annemarieke

 4. Via Jochen Kruger kom ik hier terecht. Moge hij rusten in vrede. Mensen die dit opzetten zijn iig een tijdje van de straat. Mensen die geld gaan storten zijn weer een les rijker. Zo gaat het leven verder..

 5. Jullie kunnen wel fluiten naar dat geld, ik ben de enige erfgenaam van oncle J.

  Sweet dreams……………….Freddy

 6. Gewoon een berichtje sturen dat de overmakings-
  kosten verrekend kunnen worden met de prijs en/of
  erfenis.

 7. Ik heb meneer Marcus Andreen laten weten dat het geld wat ik tegoed heb uit de erfenis van Jochen Kruger overgemaakt mag worden naar de Salvation Army, dat wil hij wel doen maar daar moet ook wel iets voor betaald worden want Mr. Andreen werkt ook niet voor niets.
  Laatst was ook een onbekend familielid van mij in Zuid Afrika met zijn hele familie bij een auto ongeluk omgekomen, de miljoenen die ik toen erven kon heb ik ook maar weggeven aan de S.A.

 8. Duizenden hebben dit email ontvangen.

  het is erg jammer dat de regering en de overheid dit soort oplichterij toelaat en niets doet.

  Trap a.u.b. niet in.

  Groeten,

  Rahim

 9. Ik heb ook zo’n mailtje gekregen, Krijg laatste tijd ook heel veel van die mailtjes. Was het maar zo dat we dat geld krijgen, maar helaas. We zullen toch gewoon moeten werken voor ons geld. Trap er niet in, want is zonde van je tijd en geld.

  groetjes

  marcel

 10. Ik heb ook zo’n onzin mailtje gekregen! Er zullen denk ik veel mensen instinken en er dan ook nog voor betalen!

  Groeten,

  Anneke

 11. Kruger…. doet me denken aan een film.. iets met a nightmare ofzo.
  Anyways heb ook zo’n mail ontvangen, erg triest…

 12. Ook ik werd door de man als Jochen’s erfgenaam aangeduid. Er wacht liefst 30.100.000 Amerikaanse dollars op mij. Om Kruger’s ‘executeur testamentair’ in de gelegenheid te stellen daadwerkelijk te bewijzen, dat de inhoud van zijn drie aan mij gerichte e-mails really real and true zijn, heb ik hem vanochtend op voorhand om een voorschot van 300 dollar gevraagd. Vol verwachting klopt daarom nu mijn hart…

 13. En wat ik in mijn vorige meeltje vergat te schrijven is, dat ik met de regelmaat van de klok van all over the world -met name uit Spanje, Kenia, Nigeria etc.- berichten krijg gestuurd, waarin mij wordt meegedeeld, dat ik vanwege mijn e-mailadres gigantische geldbedragen heb gewonnen. Ik word er soms stapelmesjogge van!

 14. Ik stel voor om zelf een advocaat in te huren en het geld bedrag te gaan claimen. Je hebt zwart op wit dat ie zegt dat je iets geerft hebt. Dat zal ze een lesje leren.

  Najef

 15. Dit is een scam maitje. Het beste kun je hier niet op reageren.
  scrammers proberen geld te verdienen met dit soort mails.

  Wat wel leuk is dat er mensen zijn de in het aanbod ingaan en ze vervolgens keihard terug pakken. Check this:

  http://www.419eater.com/html/letters.htm

 16. Shit man inderdaad al die klojos met hun spam! Ik kreeg ze al een tijd geleden: en zovelen gaven zelfs adressen:ik kreeg er eentje met een adres in Nederland. Wel,,,, ik kreeg te horen dat het een foutje was en dat mijn emailadres dan toch niet in de prijzen was gevallen: eentje was helemaal leuk: ik had 1 miljoen pond gewonnen: wel om dat te kunnen innen moest je dus 800 euries transferkosten betalen whahahahahaha wat denken die malloten niet:toch zijn er idioten die voor een seconde bij zo’n offer stilstaan.

 17. Irritant, juist in de tijden dat mensen het misschien niet altijd breed hebben.
  Maar goed, even voor iedereen die echt wat wil weggeven…vraag mn email maar 🙂

Reacties zijn gesloten.