Accounts, proefaccounts en beta's


Er is eigenlijk geen bijhouden aan en ook bijna onblogbaar. Overal waar ik wat nieuws zie wil ik ook wel even kijken. Zo keek ik deze week bij:
Jaiku een plaats waar je rechtstreeks vandaan kunt twitteren, RSS feeds kunt volgen maar ook je eigen spullen rechtstreeks kunt laten zien, als je maar genoeg meelezers hebt. (heb nog niet echt goed gekeken en getest, kan er dus naast zitten voor wat betreft de functionaliteit)
Startpix, hier kun je je eigen startpagina samenstellen maar nu met icoontjes of eigen geuploade plaatjes. Ziet er leuk uit maar zinvol? kost wel weer werk.
Diary, hier kun je je eigen dagboek maken, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een weblog ook foto boeken en filmpjes en je bepaalt echt helemaal zelf wie jouw dagboek leest (delen met leden) maar ook standaard een privedagboek. Lijkt me met name leuk voor mensen die eerst eens willen oefenen met schrijven en ikzelf heb tot 2 jaar geleden heel fanatiek “echte” dagboeken bijgehouden. Een echt dagboek is lekker om in te schrijven maar meisjes met vervelende broertjes hebben misschien meer aan de online versie.
Last.fm automatisch via de Asus Eee, daarover ga ik wel iets meer schrijven, altijd je eigen muzieksoort bij de hand, ook nog niet echt goed bekeken maar hoor daar veel goeie verhalen over.
Ping.fm weer een plaats om in een keer een korte tekst (microbloggen) te tikken en direct op meerdere plaatsen zichtbaar te maken. Denk dat vriendjes her en der wel gek worden van al die pingels, jaiku’s en wie weet volgende week Plurks (als twitter blijft stotteren).
Voor verschillende beta’s kan ik mensen uitnodigen dus als je wilt…geef een seintje

Blogged with the Flock Browser