Account countdown gestopt bij 48.

doorlhof1.jpg
Ik ben de weg kwijt. Was vanavond mijn mailboxen aan het schonen (mijn boxen zien eruit als de binnenkant van mijn handtas die ook vol zit met archeologische materialen) en kwam daar in mijn gmail wel heel veel bevestigingen van accounts tegen.
Gelukkig mag je bij de meeste sites zelf je inlognaam en wachtwoord kiezen, ook voor gedwongen cijfer, teken en hoofdletter varianten heb ik wachtwoorden en als ik echt niets weet neem ik gewoon vergeten, bij de 3e keer inloggen probeer ik die als laatste.
Jammer dat dat bij de postbank ook soms gebeurt. (inclusief hoofdletters en tekens. TIp: probeer Vergeten0!
In tegenstelling tot mijn professionele werkomgeving, waar je straks 1x per zoveel dagen 8 tekens (inclusief 1 hoofdletter, leesteken en cijfer) en gedwongen gebruikersnamen als winters.k, kwinters, kawi089 opgelegd krijgt, (opschrijven onderop de muismatten maar weer), kan ik dus die accounts wel onthouden, maar wat moet ik ermee. (wauw vette zin!)

Vanavond toch ook weer de fout gemaakt lid te worden van netvibes, dat zag ik steeds staan in mijn Blog statistieken. Wel aardig maar nog in ontwikkeling en….whats’s new?

Nee en ik hoef geen tips van freeware die mijn accounts en wachtwoorden opslaat, die zet ik namelijk op een van mijn 5 usb sticks en die zitten in mijn handtas, smaken naar drop, ruiken naar rotte kaas en zitten vol pluis van open geraakte noodpakketten voor bepaalde dagen.

Is dit nu een TGIT?