7e Edubloggersdiner 8 november 2010

Eigenlijk hadden Liesbeth en ik bedacht om eens te gaan bowlen of klootschieten, maar ja het is een Edubloggersdiner en dus gaan we eten.  Dit jaar is er grondig vooronderzoek gedaan en hebben we vele locaties bekeken (nou ja 2 stuks). We zijn er volgens mij lekker vroeg bij en dus staat de inschrijving voor het 7e edubloggersdiner weer open (met dank aan Jeroen Beijnen).
Aan de vooravond van de Onderwijsdagen komen van oorsprong edubloggers, inmiddels ook bloglozen maar wel mensen die van onderwijs en van gezelligheid houden, bij elkaar voor een lekker hapje en drankje. (zelf betalen natuurlijk)
We gaan naar Delano op de Mariaplaats 42.
Je bent dus als je een onderwijshart hebt en van gezelligheid houdt echt welkom, het is geen inteelt ons kent ons, als er maar steeds nieuwe mensen aansluiten.
Oh ja, ik ben echt niet te beroerd om te zeggen dat de drankjes nog niet ingecalculeerd zijn en een rondje van een gulle sponsor door mij niet afgeslagen wordt :-)…wil niet weten wat anderen daarvan vinden, rondje kun je laten schieten lijkt mij.
foto gemaakt door Liesbeth Mantel

(foto gemaakt door Liesbeth Mantel)