#50books vraag 33, ik beken schuld.

Hoe onthoud je waar je in je boek gebleven bent?

Ik beken schuld!
Ik ben een ezelsoren maker, vooral in de boeken van de Bieb.
Vroeger, toen ik bij de jeugdbieb mijn boeken leende, zat er nog een sissende strenge zure knot met bril aan de balie. Bij het uitlenen siste ze: en geen ezelsoren anders stuur ik de boekenpolitie op je af.
Soms werd ik daar echt panisch zwetend van wakker, want ik had een ezelsoor gemaakt.

Blijkbaar is de mevrouw niet bozig genoeg geweest, want ik doe het nog steeds, ezelsoren maken. Ik vouw de hoeken om!!

Gek genoeg vind ik het meer heiligschennis om in een boek te schrijven, dan het vouwen van een ezelsoor. Ook sla ik volgens mijn keukentafellief, die echt verschrikkelijk zuinig is op boeken, de pagina’s helemaal fout om. Ergens in het midden en liefst met een gelikte natte vinger.

boekpol
Ik beken dus schuld, ik heb boekenleggers, kaarten, bonnen, 100.000 nutteloze visitekaartjes van mensen die ik al via LinkedIn kan vinden……maar ik ben een ezelsorenmaker.

Oh jee, dat wordt een slechte nacht…..daar komt de boekenpolitie….

De #50Books vraag wordt gesteld door DrsPee

3 reacties

  1. Leuk geschreven! Zou het ook niet lukken met deze boekenleggers? Wil je er best 1tje toesturen!
    http://www.lieksdesign.nl/c-297269/boeksieraad/

    Moet je eerlijk bekennen, eenmaal een ezelsoren maker, altijd een ezelsoren maker 😉 Heb zelf natuurlijk een mooie boekenlegger, maar zo even snel een boek wegleggen gaat nog altijd MET ezelsoortje!

  2. @angelique, wat een lief aanbod, ze zijn PRACHTIG!!! en ja neem het graag aan. Leg ik het sieraad op mijn nachtkastje want daar worden de ezelsoren gemaakt

Reacties zijn gesloten.