31 augustus 4e Blogdag.

Vandaag is het Blogdag, op deze dag vieren we dat we Bloggers zijn en is het de bedoeling dat je 5 andere en (nieuwe) weblogs aanprijst.
Omdat ik in lekker in de tuin zit en warme knietjes krijg van de Macbook is de concentratie wat laag, maar doe toch mijn best. In willekeurige volgorde en voor diegenen met de grote Blogs (Willem, Wilfred en Pierre) helaas voor jullie, maar jullie vieren dit feest natuurlijk al jaren en hebben de extra aandacht niet nodig 🙂
Blog Day 2008
Elke’s wat een juf ziet
Leuke en leerzame weblof over de belevenissen van een Juf op de basisschool. Via haar kwam ik op deze Blogdag aankondiging.
DidactICT
Sommige blogs hebben een duwtje nodig en hou van de bespiegelingen, zou zelf wel meer lef willen hebben door zo expliciet te zijn.
Sausage machine
Met name de af en toe chaotische posts en hak op de tak stukken maken dat ik er soms 2 keer naar moet kijken om te weten waar het over gaat, daarnaast is Janien heel fanatiek in het reageren en complimenteren.
Laura’s Blog
Bloed is dikker dan water, maar ook het feit dat ik haar wil stimuleren meer en vaker te schrijven. Jongeren zijn niet heel dikgezaaid in Blogland
Mosredna
Vriendjespolitiek? Maar ook gewoon een verfrissende weblog. Gevarieerd en grappig

Blogged with the Flock Browser

8 reacties

 1. Wat aardig, wat aardig! Heel erg ‘vereerd en dankbaar’ kom ik hier aangerend, nadat ik jou al was tegengekomen in mijn mailboxje met een reactie op ‘Addicted to …’ Even nadien ontmoette ik jou bij Elke Das die ik net aan’t complimenteren was, denkend: wat heb ik toch met Karin Winters dat ik hier ook weer aankom, net na haar en dat ik hetzelfde denk als zij over Elkes keuze voor BlogDag … Zie ik jou weer opduiken in mijn mailbox met de mededeling dat je mij genomineerd hebt voor jouw BlogDag.

  Sjongejonge. Kort bloggen, schreef Elke een tijd geleden en sindsdien doe ik mijn uiterste best om het ‘beter’ te doen. Van een gemiddelde van 700 à 1000 of meer woorden per blogpost, ben ik al gezakt naar 500 of minder. Karin, wat zeg je daar van?? En nu jij ook nog eens de vinger op mijn wonde legt – van hakketakkerig chaotisch tekeergaan, wil ik vanaf NU echt wel eens mijn blogleven gaan beteren. Eén onderwerp per keer en geen 1001 dingen er langs alle kanten bijsleuren en maar uitweiden en maar aanvullen met ditjes links en datjes rechts met nog maar een linkje zus en eentje zo. Wat denk je?

  Gewoon om je te zeggen dat ik het heel erg apprecieer van op jouw expertenblog te mogen staan blinken op deze heerlijk zomerse BlogDay 2008!!! Thankx en GRTZ
  janien

  PS Ja, vandaag mag ik toch nog, niet? Elke Das, Moniek Verhaaren, ze behoren ook al een hele tijd tot mijn favs … Laura en DidactICT zijn nieuw! Interesting!

 2. Janien blogt als een Golden Retriever pup.
  Holt overal achteraan, zo hard kwispelend dat ze omvalt.
  Zo aanstekelijk enthousiast dat je vanzelf meedoet.
  Mooi is dat, iemand die een schrijfstijl heeft,
  waar haar karakter doorheen schittert.
  Dat zou toch niemand willen ruilen voor eenheidsworst?

 3. He wat leuk! ik wist niet eens dat dat was! Ik ben benieuwd of ik aan een top 5 kom haha! Maar ik zal eens gaan denken.. ik zit net het stuk van Janien te lezen over kort maar krachtig bloggen. Moet ik ook maar eens proberen!

 4. Mooi dat extra zonnestraaltje op andervrouws en mijn blog. En voor Janien: in een sausage machine gaat toch wat de worstmaker wil?

 5. @Elke
  Sprakeloos ben ik. Ik heb geen woorden meer om jou te antwoorden en dat wil wat zeggen! Ik citeer jou in toepassing op jou – mag dat voor een keertje – ik kan het zo helder en prachtig niet zeggen:
  “Mooi is dat, iemand die een schrijfstijl heeft,
  waar haar karakter doorheen schittert.
  Dat zou toch niemand willen ruilen voor eenheidsworst?”

  Vond je niet dat jouw woorden die ik hier citeer even goed gelden voor Karin Winters?

  @Karin
  Elke Das geciteerd: dat geldt even goed voor jou! Ook jouw blog ben je zelf. Heerlijk om je in woord en design en foto’s te leren kennen.

  @Paul Laaper (Ladies First, sorry)
  Bedankt! Wat leuk dat jij me als man zo goed begrijpt … Zo denk ik er ook over, hoor! Die naam heb ik niet voor niets gekozen. En alluderend op Elkes ‘eenheidsworst’: ik gruwel ook van eenheidsworst in methodiek en vakdidactiek, ik ben voor personaliserende onderwijsvormen. Of hoe moet ik dat uitdrukken. Begrijp je mij?

Reacties zijn gesloten.