31 augustus 4e Blogdag.

Vandaag is het Blogdag, op deze dag vieren we dat we Bloggers zijn en is het de bedoeling dat je 5 andere en (nieuwe) weblogs aanprijst.
Omdat ik in lekker in de tuin zit en warme knietjes krijg van de Macbook is de concentratie wat laag, maar doe toch mijn best. In willekeurige volgorde en voor diegenen met de grote Blogs (Willem, Wilfred en Pierre) helaas voor jullie, maar jullie vieren dit feest natuurlijk al jaren en hebben de extra aandacht niet nodig 🙂
Blog Day 2008
Elke’s wat een juf ziet
Leuke en leerzame weblof over de belevenissen van een Juf op de basisschool. Via haar kwam ik op deze Blogdag aankondiging.
DidactICT
Sommige blogs hebben een duwtje nodig en hou van de bespiegelingen, zou zelf wel meer lef willen hebben door zo expliciet te zijn.
Sausage machine
Met name de af en toe chaotische posts en hak op de tak stukken maken dat ik er soms 2 keer naar moet kijken om te weten waar het over gaat, daarnaast is Janien heel fanatiek in het reageren en complimenteren.
Laura’s Blog
Bloed is dikker dan water, maar ook het feit dat ik haar wil stimuleren meer en vaker te schrijven. Jongeren zijn niet heel dikgezaaid in Blogland
Mosredna
Vriendjespolitiek? Maar ook gewoon een verfrissende weblog. Gevarieerd en grappig

Blogged with the Flock Browser