21e I&I conferentie in Lunteren

Hoewel ik er in het programma niets over kan vinden zijn er woensdag 23 en donderdag 24 november een aantal co-auteurs van #boektweepuntnul op de I&I conferentie in Lunteren.  Volgens mij mogen we in het ICT café elk iets vertellen (en hopelijk ook uit laten proberen) over het hoofdstuk waar we over geschreven hebben.
Dus als je erheen gaat….vergeet dan de #boektweepuntnullers niet….wie wil er nu geen 1/125e award winnaar de hand schudden 🙂

Daarnaast moet ik zeggen dat het hele programma mij wel aanspreekt, er zijn een paar worshops die ik wel wil bezoeken. Ach ja als je er toch bent. Heel jammer dat ik woensdag Erik Duval niet zie spreken….inspirerende man!
Afijn hopen maar weer dat internet lekker werkt en ik weer een fors aantal oude en nieuwe bekenden ga zien.