14 januari, Poken Meetup in Utrecht

Ik ga mijn Poken deze week dus krijgen (kopen) want ook in Utrecht is het gelukt een locatie te vinden waar een Poken Meetup kan plaatsvinden. Er is een Ning: Poken 030 Meetup gestart door @jillesdotcom. Je kunt daar meer lezen en het adres in Utrecht vinden. Leuk om ook Jilles eens in het echies te zien. Volgens mij kun je niet direct Poken want daarvoor moet je eerst een account aanmaken met je Poken, of zie ik dat verkeerd? Neem mijn notebookje gewoon mee, wie weet kan ik al Poken.
Heb dan ook gelijk een cadeautje voor een die dag jarige ex-collega. 🙂

0 reacties

  1. Je kan wel meteen poken/pokenen, ook als je n0g niet geregistreerd bent, dus dat wordt flink punten scoren daar in Utrecht. Ben benieuwd hoeveel mensen er zullen komen.

  2. Ja hoor, je kan al Poken zonder dat je een account hebt. Maar die kun je ook al aanmaken zonder Poken via een omweg (Via VIP, trucje).

  3. @Karin: Wat ben ik blij dat ik je daar zo verschrikkelijk blij mee heb kunnen maken 🙂

    Enne… Geniet er van! (zowel van de Poken als van deze jou-blij-makende kwalificatie bedoel ik)

Reacties zijn gesloten.