100.000 Tweets en wat overpeinzingen

Eerste tweet:
1e_tweet

Afgelopen vrijdag vond in het Innovatiehuis in Den Bosch een discussiebijeenkomst plaats over de nut en noodzaak van het #lerarenregister.
Naar aanleiding van een Blogpost die ik erover geschreven had, pikte Addy de Zeeuw van CVI het op en ca. 40 mensen zaten dus in de kring en later in een vissenkom.
Op de inhoud kom ik nog wel in een latere post terug, hou het er maar op dat ik niet van mening veranderd ben.
Bij de introductie vrijdag en het zien van mensen die uit Drenthe en Limburg kwamen om over het #lerarenregister te praten, sloeg me ineens zo maar de schrik om het hart.
Het was mijn schuld dat ze daar zaten. Ik ben normaal niet heel nerveus bij een evenement, maar ineens voelde ik me weer heel klein.
Eigenlijk had ik moeten denken, wauw Bloggen doet ertoe!!
Maar dat gevoel had ik de volgende dag pas.

Wat ik op dit moment heel lastig vind is dat ik, omdat ik gewend ben om te bloggen, linken, liken en tweeten ,  er van uit ga dat mijn collega’s dan weten wat mij beweegt en waar ik beweeg.
Verre van dat,  kwam ik vorige week weer achter.
Op een voicemail, bel me even terug want je antwoord niet op mail….bedacht ik…oh ja, je Twittert niet.
Of op de vraag waarom zit jij niet waar ik verwacht dat je bent, bedacht ik, maar je weet toch dat ik bij TedXamsEd zit.
Nog steeds blijf ik het professioneel lastig vinden mezelf op te blazen en lekker belangrijk te doen, daar waar het om mijn expertise gebied gaat.
Ik ben nou eenmaal geen valse politieke vechter en jammer genoeg ook nog eens een vrouw in ICT wonderland.
Ik wil gewoon erkend en gekend worden om mijn kwaliteiten en daar waar ik goed in ben.
Of het nu een ingebakken onzekerheid is, of aangeleerd gedrag…..ik heb het in elk geval niet altijd naar mijn zin in een politieke setting en kom dan ook niet goed voor mezelf op.

Als netwerker blijf ik delen, daar haal ik mijn kracht uit.

Op Twitter heb ik de afgelopen jaren geleerd dat ik zelf  vaker moet nadenken voor ik op verzenden druk en ook gewoon mensen die in mijn “jeuk” zone zitten moet ontvolgen, heb ik er ook geen last meer van.

Al met al heb ik de afgelopen jaren heel veel geleerd, gelachen, gehuild en geklierd en hopelijk gedeeld.

Eigenlijk heeft @jelmerevers gelijk, ik spreek geen consultant taal.

voorbeeld1

Ik ben jarig en als traktatie krijg je als lezer mijn 100.000e tweet en deze  blogpost, dank je wel on- en offline netwerk, voor de mooie tweets en prachtige ontmoetingen!!

100000