10 don’ts voor digibord gebruikers, groei en graai

Trendmatcher Willem Karssenberg vond vorige week 10 no no’s voor projector en digibordgebruikers, hij verzuchtte “ik wou dat ik tijd had om het te vertalen”…..afijn…ik heb die tijd even genomen, omdat ik denk dat veel digibord gebruikende leerkrachten er iets aan hebben.
Het was wel moeilijk de tekst zo algemeen mogelijk te maken, want ik heb persoonlijk een pesthekel om alles wat op school zit een “student” te noemen en Leerkracht is lekker geslachtsloos.

Ik heb de tekst naar Willem Karssenberg gestuurd omdat zijn lezersbereik veel groter is dan het mijne en ik ervan uitga dat hij het ook even mailt naar mijn vrienden van Kennisnet, dan zeur ik niet meer over foute nieuwsberichten die blijven staan.
De tekst kun je dus bij hem weghalen (blogger heeft nou eenmaal mooiere opmaak en waarom dingen 2 keer doen)
Hier de PDF voor de luie mensen 10digibordtips

Mijn 11e  tip krijg je gratis en voor niets :
GEBRUIK GEEN WATERVASTE STIFTEN OM OP HET DIGIBORD TE SCHRIJVEN 🙂


Eén reactie

  1. tip 12(?): Mocht je toch met een watervaste stift hebben geschreven schrijf daar dan alsnog met een ‘removeble stift’ overheen en veeg daarna alsnog de tekst weg. Werkt echt!

    groet,
    @jonkerp

Reacties zijn gesloten.